Ingen reprise av 2008

Regionscup'en startet og sluttet med et 8-2 tap for Østkantkameratene. Østkantkameratene er et lag som rykket ned fra 3. divisjon sammen med Strømmen etter fjorårets sesong, og er et typisk lag mht. motstanden vi vil møte i puljen vår i seriespill. Cup-kampen vår på søndag kan derfor sees som en generalprøve for serien.

Kampen startet med at det ikke kom noen dommer. Vi stilte med hele 7 spillere: Vegard og Eivind i forsvar, Jokki, Håvar, Ole og Jan-Erik som senter/forwards, og Morten i mål. Vi fikk tilogmed tatt et vakkert lagbilde!


Fra venstre: Vegard, Eivind, Jokki, Ole (øverst), Morten (nederst), Håvar og Jan-Erik.

Til slutt begynte vi å spille uten dommer, men en av døgenikterdommerene kom seg på banen i mitten av første periode. Den andre kom da kampen var over.

Det må sies, at selv om vi tapte, så spilte alle god innebandy, med unntak av keeper Morten, som spilte svært god innebandy! På slutten av hver omgang klarerte Morten minst 3 sjanser som forsvaret var for slitne til å stoppe. Videre var stemningen i laget alltid på topp, og alle snakket hverandre opp på et høyere innsatsnivå. Stemningen i laget var helt klart grunnen til at vi skåret mål, og grunnen til at vi klarte et respektabelt resultat selv om vi var utklasset mht. teknikk.

Innholdsmessig var kampen lik i hver omgang. Periodene endte: 3-0, 3-1, og 2-1. Vi ble aldri overkjørt, men vi klarte heller ikke å spille god offensiv innebandy. Forsvaret var forholdsvis tett, og formasjonene holdt bra, spesielt i mitten. Alt i alt en akseptabel generalprøve med masse forbedringspotensiale (som f.eks. at flere kommer på kamp! :-) ). Videre viste Jan-Erik og Håvar storslag ved å dra seg inn forann mål og sette to vakre mål.

Neste kamp blir nå serieåpningen, som er om to uker, 20.09.2009, mot Grei 2 i romsåshallen.

2 kommentarer:

  1. Det var fint å starte opp sesongen, mot et lag som var heøt klart bedre enn oss på banen.
    Ingen problem å se at de var godt spilt inn og kjente rollene sine på banen. Der har nok vi litt å finslipe.
    Men jeg synes det var gøy at vi få som møte opp klarte å holde humøret oppe og skuldrene nede, selv om vi ble lagt under med mange mål....

    Det er bra..
    Morsomt å debutere på 4.laget med scoring og assist, hehe :-)

    Jan-Erik

    SvarSlett
  2. Ja, du ble jo da poengplukkeren for oss i Cupen med to poeng, forann Håvar med ett. Så håper jeg dere klarer å holde oppe poengnivået til serien også!

    SvarSlett