Sagene 4 - Frydenlund IBK: 9 - 7

Strålende kamp av Sagene, der vi fører mesteparten av kampen. Etter å ha ledet 7 - 3 frem til slutten av andre periode, glipper vi markeringen og stresser oss opp, og taper forspranget til midt i siste periode (7 - 7). Moralen er derimot på topp, og vi klarer å fokusere på spill og slutte å stresse, noe som gjør at vi igjen kan utnytte at Frydenlund er utslitte. Frydenlund klarer å holde et godt press oppe hele perioden, men etter 51 minutt sikrer Eivind H. oss ledelsen, 8-7, og sikrer oss seieren med en siste 9-7 skåreing bare 15 sekunder før slutt!

Spillere: Runar (M), Vegard, Thomas, Andre, Trond, Eivind H., Eivind V., Jokki, Jon og Ole.

Poeng: Eivind H.: 3, Jon: 3, Thomas: 3, Eivind V: 2, Trond: 2, Andre: 2