Sagene 5 - FET IBK, 14 - 4

Første møte mot Fet var på deres hjemmebane og det endte med et brakende tap som lød 10-4. Vi hadde nå de på besøk i vår egen hule og skulle gi fra oss i alle retninger.... Sagene var meget hevnlystne og dette trur jeg Fet fikk både ta å føle på.

Kampstart, Thanu er klar for droppen, samt Kaka og Jaffar

Sagene 5 startet usedvanlig friskt på nordkanten av Oslo, hvor bevegelige og spillesugene midtbaner tok helt luven av bortelaget. Da løperne og ikke minst også bekkene var i godlune på banen ble det et ensidig press mot Fet. Det var imidlertid midtbanene til Sagene 5 som skapte de største farlighetene foran mål. Etter at et par frislag nær boksen hadde gitt muligheter inne foran mål, putter Jokki ballen i mål med hindring fra høyre. Litt senere i sammen omgang scorer både Jo, Lars og Thanu. Vi leder 4-0 etter første omgang. Den andre perioden ble jevnere spillemessig, men hvor Sagene fortsatt syntes å være det farligste laget. Den ender 2-1 med Sagene i front. Fet har imidlertid offensive unge spillere som har kapasitet til å skape sjanser, men de greier ikke å få Kazmi til å plukke baller fra sitt eget nett.

Stilbilde fra Bjølsenhallen !

Alltid god stemning fra Sagene benken med Kap, 88, Treungen, Mr Usher og Artrit.

Tilslutt en overbevisende og fullt fortjent seier til et Sagene lag som styrte fra start til mål. Etter en svært god og underholdene førsteomgang, hvor de scoret 4 mål på 10 minutter, var det bare snakk om hvor stor seieren skulle bli. Den andre omgangen ble ikke like god i kvalitet, men Sagene skapte likevel mange gode muligheter og kunne godt ha vunnet andre omgang mer enn 2-1 . I tredje omgang blei det faktisk total dominasjon, vi scorer 8 og de 3.

Overtallsspill som ender i mål, vi hadde også et undertallsspill som vi også scorer på !

Mr Lanka, always runnin...

Tja....

Fra venstre til høyre : Karl (fantastisk lagleder), Dennis, Artrit, Thanu, Jo, Asgeir, Lars og ikke minst Fritt.

Fylle opp med litt bilder som ble tatt av Jan - Erik, stor takk til han !

Jan - Erik styrer bak.

Ellers vil jeg si at bekkene spilte en bra kamp som alltid, og vinnerviljen var på plass hos alle.

Kampen utvikler seg til bli en festivas av det uvanlig og temaet gikk i poeng. Mange poeng. Mange. Jokki og Thanu får 5 hver, Jo får 7, mens Lars og Håkan tar til takke med 3 hver. Og det er ikke alle nevnt !