Monolitten 3 - Sagene 4 : 3-10

Da var sesongen igang for Sagene 4 også! Åpningen av sesongen begynte med mye rustent spill og mange frustrerte og stressede spillere...

Vi møtte et lag mange hakk dårligere enn oss, men selv med et OK spill i blant, klarte vi liksom ikke å sette målene. I første periode skårer vi 3 og slipper inn 1. I andre skårer vi 1 og slipper inn 1. "Hva er det som skjer" tenker vi alle! 2-4 etter to perioder!

I pausen til tredje periode er Lars like rolig som han har vært hele kampen. Han virker som han bare venter oss ut. Snakker løst og fint om hva vi skal gjøre, noe vi har hørt flere ganger før. Han er rett og slett uaffektert over at vi ikke klarer å putte ballen i mål, og han nevner bare enkelt at man må skyte, slik som han demonstrerte så fint etter 14 minutter med sitt skudd i krysset fra midtbanen.

Og det skal vise seg at Lars har helt rett (hvem hadde trodd!?). Skuldrene legger seg litt i tredje periode, og mål-maskinen Eivind kliver opp! Iløpet av 10 minutter i tredje periode, setter han likesågodt 4 mål, som gir ham 5 mål total! Det er halve måla våre folkens! Men det er Vegard og Trond som begynner målkalaset etter 1 minutt i sist periode, så tar Eivind over og smeller de neste 4 med hjelp fra Lars, Jokki og Jo. Så melder Andre seg i målprotokollen og setter sluttsifrene til 3-10 i vår favør med hjelp fra Jo.

Filmingen var noe mangelfull, så det blir bare en smakebit denne gangen fra de første 3 målene, men vakkert er det!

Mål: Cato. Spillere: Thomas, Tobias, Lars, Martin, Trond, Eivind, Pål, Jo, Jokki, Vegard og André.

Poengplukkere: Eivind: 6, Vegard: 3, Trond: 2, Tobias: 2, Lars: 2, Jokki: 2, Jo: 2, André: 1