Ribbungene - Sagene 5 : 6-4

Da startet sesongen med en rysare! Ribbungene åpnet kampen med et langskudd i nettet etter bare 13 sekunder! Hakene våre datt litt med denne åpningen, men vi reiste oss raskt: Ved 6 minutter setter Håvar inn 1-1 og ved 8 minutter setter Martin 1-2 ved et fint langskudd i korthjørne. Etter dette gikk lagene hakk i hakk i en nervepirrende kamp:

2-2 etter 11 minutt.
2-3 etter 13 minutt etter et fint brudd, spill og pass fra Andre til Linda på bakre stolpe.
3-3 etter 23 minutt
4-3 etter 40 minutt
4-4 etter 44 minutt ved Martin etter vakkert tilbakespill til forsvar og rundt på motsatt.
5-4 etter 45 minutt etter at vi blir litt for fokusert på ball istedet for motspillere.

Så begynte det å bli hett i toppen på begge lag! Mye knuffing, og tilogmed en sint toppskårer på Ribbungene som dro til en sittende B.A. på bakken! Og merkelig nok endte det med _dobbel_ utvisning. Noe rar dømming. Dette hjalp selvsagt ikke sinnene, og førte til enda mer rotete spill, noe som var en stor forandring iforhold til resten av kampen, og da spesielt siste del av andre omgang.

Det hele endte etter masse sjanser frem og tilbake, med enda en utvisning på oss for gjentatte forseelser, og straffe til Ribbungene. Men dette var ikke noe som Cato satte pris på, som LETT ordner opp i straffesituasjonen. Men helt på slutten av kampen så vår supre keeper dessverre et veldig uheldig selvmål som gikk via foten til Andre og høyt _over_ en sjanseløs Cato: 6-4 Ribbungene 2 minutter før slutt, noe Ribbungene klarte å holde til fløyte blåste.

Alt i alt en meget overbevisende sesongåpning med mye potensialet. Og ikke minst HISTORISK som Norges første 5. lags kamp i seriespill!