Sagene 4 - Ælva Tigers: 12-2

Da var andre kampen i serien overstått, og vi klarte igjen å overbevise som vi håpet på.

Vi åpnet kampen med 12 minutter uten mål, men med strukturert spill. Vi var mindre gode på overtallspillet, etter at vi fikk 2 stk. utvisninger av Ælva spillere. Men etter 12 minutter startet Andre, Martin, Håkan, og Eivind å skyte, og vips stod det 4-0 (med assist fra Håkan, Lars og Jokki) til første pause.

I andre periode spilte vi mindre strukturert, og perioden endte 2-1 til oss, der Carl måtte heve spillet sitt for å hindre periodetap, med bl.a. en strafferedning! og flere opprydninger i felt. Målene i andre periode kommer fra Jokki og Tobias med assist fra Lars og Jokki respektivt.

Pausepraten fyrte oss opp for 3. periode, der vi overkjørte Ælva Tigers med hele 6-1 i perioden bl.a. fra poengmaskinen Jokki #88! Godt å ha gamle-jokki tilbake i form, der han står for 2 mål og 4 assist og klatrer helt til topps i poengkrigen! Målene i siste periode kommer fra Vegard, Trond, Jokki, Tobias, Eivind og Lars, med assists fra Jokki(x2), Martin, Andre, Jo og Lars.

Jeg vil også berømme B.A. og Linda som stilte opp for sekretariat! Takker og bukker for dette!